You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
0746106454 office@unidentplus.ro
Contul meu   Wish List (0)    
  • Coșul este gol!

ACASĂ     STUDII DE CAZ     CATALOAGE     ARNO     PARTENERI

Freze Diaswiss

  


freze-diamantate
freze-extradure

Diaswiss
Instrumente dentare de precizie și consumabile de calitate elvețiană.

Diaswiss oferă soluții pentru aplicații stomatologice cât și de laborator care permit utilizatorului să lucreze eficient din punct de vedere medical, tehnic și economic. Elaborarea și fabricarea instrumentelor este  însoțită de cele mai stricte standarde de calitate. În același timp,  oferim soluții inovatoare pentru noi aplicații și cerințe.

Gama noastră  largă de produse conține instrumentul potrivit pentru aproape orice aplicație. Specificația tehnică a instrumentelor în termeni de frezare geometrică este determinată strict de necesitățile clinice și tehnice de aplicare a materialului, reducând  nevoia de schimbare frecventă a instrumentelor.
Suntem siguri că această abordare vă va ajuta să obțineți rezultate remarcabile.

Instrumente cu diamante

Instrumentele cu diamante Diaswiss sunt fabricate printr-o tehnologie unică, astfel pot fi caracterizate printr-un strat extern omogen și dens diamantat, cu un indice de durabilitate ridicat, care generează eficiență economică de remarcat. Diaswiss foloseste diamante naturale, special selectate, care asigură o eficiență de tăiere superbă și un tratament rapid, eficient și prietenos pentru pacient.

Toate diamantele Diaswiss sunt placate în multi-strat cu control al calității făcut individual.Acest proces de producție complex este necesar pentru a susține așteptările dumneavoastră în ceea ce privește calitatea frezelor. Diversitatea din gama frezelor diamantate, vă  ajută să  găsiți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru cavitate și pregătirea coroanei, precum și pentru frezarea în orice altă aplicație.

Comanda

Pentru a comanda consultați catalogul sau vizualizati produsele din categoriile de mai sus.

În dreptul fiecărui produs o să găsiți un cod, vă rugăm să folosiți acest cod,dar și diametrul necesar.  Alternativ, puteți utiliza, de asemenea codificarea ISO-numărul de formă,  granulația dorită și diametrul.

Frezele diamanate Diaswiss sunt ambalate câte 6/10 buc.

Pentru finalizarea comenzii veți fi contactat de un agent de vânzări!

Recomandări la utilizare

Diametrul părții active pana la 023 rpm 300.000

Diametrul părții active pana la 031 rpm 160.000

Diametrul părții active pana la 045 rpm 120.000

Diametrul părții active  > 04590.000 rpm