You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
0746106454 office@unidentplus.ro
Contul meu   Wish List (0)    
  • Coșul este gol!

ACASĂ     STUDII DE CAZ     CATALOAGE     ARNO     PARTENERI

Implantologie

Implanturile TAG Dental sunt produse în baza principiilor și conceptelor inovatoare precum Platform Switching și Reverse Crown - tehnologii ce se referă la prevenirea resorbției crestale peri-implantară. 

Asigurarea calității:

Controlul de calitate riguros, procesul de fabricație și testele, atât clinice cât și mecanice, sunt baza succesului pentru produsele noastre. Toata gama de produse TAG Dental respectă cu strictețe normele și standardele internaționale.

Avantajele sistemului dentar TAG Dental


1.Platform switching – este conceptul prin care are loc comutarea platformei pe interior, astfel conexiunea dintre implant și bont este comutată spre centru. Datorită acestei tehnologii obținem un volum gingival ce creează un inel de etanșare la conexiunea dintre implant și bont, prevenind resorbția oasoasă.


2.Reverse Crown – prin designul său innovator, mărește volumul țesuturilor moi și datorită formei concave a bontului creează un coafaj gingival, astfel se obține un rezultat estetic foarte bun.


3.TAG Dental – este unicul sistem cu o platformă hexagonală de 2.44 mm, platformă folosită pentru toate diametrele implanturilor: 3.30 mm, 3.75 mm, 4.20 mm, 5.00 mm, 6.00 mm.


Tehnologia implanturilor TAG Dental


- Filetul în partea superioară a implantului reduce stresul în zona crestală și crește suprafața de contact cu osul cortical, favorizând o osteo-integrare rapidă.
- Filetul implantului cu pas progresiv permite comprimarea masei osoase în timpul inserției, influențând pozitiv osul spongios.
- Vârf atraumatic, filet dublu progresiv, suprafață SLA produsă prin sablare și gravare acidă.
- Rezistență înaltă la conexiunea dintre implant și bont, datorită micro-preciziei geometrice. 
- Produs din aliaj de titan biocompatibil, de înaltă calitate Ti Grade 23 Ti 6Al 4V ELI ( Titan de gradul 5 ).

Compatibilitate – având o conexiune internă hexagonală de 2.44 mm, sistemul este compatibil cu: Zimmer, MIS, Alpha-Bio și AB Dental.

Accesati Catalogul